nedeľa 24. februára 2013

Dream come True part.11





Tak babušky mojee.. Konečne som vám tu po dlhom čase pridala ďalšiu časť dúfam, že sa vám bude páči :-) vopred Ďakujem za komentáriky a lajky.. :-D

Po škole z pohľadu Mallory:

S Christine sme konečne po namáhavom dni prišli domov. Ako sme aj mohli čakať, tak nikto nebol doma. Boli sme aj obe trocha šťastné, že sú tam není, ale tak na druhú stranu sme chceli, aby tam boli s nami. Potom, ako sme si obe mysleli, že sme samé doma, až tak veľkú pravdu sme nemali. Niall si na mňa prichystal nemalé prekvapenie. Príšerne som sa ho zľakla, keď na mňa vyskočil, až som si skoro cvrkla do gatí. 
„Ahoj Niall!!“ nemilo som sa mu pozdravila. 
„Ahoj...kde si bola? Prečo si tam bola a hlavne nakúpila si niečo, pretože u nás ako vždy nič nie je?“ milo sa na mňa uškrnul. 
„Teraz som prišla domov môžeš počkať?“ drzo som mu oponovala keďže som mu to chcela vrátiť za to, že na mňa vyskočil. 
„Jasnééééé, ale ja som hladnýýýýý...už som nejedol presne 25 minút a 38 sekúnd!“ 
„Hahaha, tak toto ma dostalo Niallko môj. Ty si ešte stopuješ, ako dlho si hladný? Tak toto obyčajného človeka nenapadne.“
„No a čo, veď to každý robí.“ pozrel sa na mňa neho krásnym úsmevom.   
„Zlatíčko mojéé, tak toto každý nerobí, iba výnimočný ľudia, ako si ty.“ milo som sa na neho uškrnula. „Dobre, dobre ako myslíš, ale neodbočuj od hlavnej témy. Tak kúpila si mi niečo?“ 
„Niall veď ty vieš, že na teba ja nikdy nezabudnem, tak som ti kúpila doboštičkúú.“ 
Hneď mi ju vytrhol z ruky a začal ju jesť, asi musel byť vážne hladný. Ja som si myslela, že to iba na mňa hrá. Nevadí ,ale viem jedno keď Niall žobre o jedlo tak to myslí smrteľne vážne. :-D
Potom ako som do debatovala s Niallom, tak som sa zvrhla na gauč ku Christine. Niall sa ku nám tiež pridal. Bola som strašne rada, že je tu taký človek ako on, síce sa s ním ešte nejako dlho nepoznám, ale vedela som, že mňa táto osoba určite nikdy nesklame a nepodrazí. Chvíľu sme sa dívali na telku, ale ako vždy tam nič nedávali, tak sme išli na notebook čo mali chalani odložený na stolíku. Pozerali sme si ich fotky čo tam mali chalani uložené. Smiali sme sa na tých fotkách, ale aj plakali no tak aspoň ja som plakala. Musím povedať, že niektoré fotky ktoré tam majú uložené sú strašne dojímavé. Hneď keď sme si dopozerali ich fotky, tak som sa prihlásila na fb a tt. Bola som trocha dosť nemilo prekvapená, že o mne písali skoro všade. Nechápala som prečo, žiadne konkrétne veci tam nepísali, iba také, že tá mrcha sa má, že je spolu s chalanmi a podobné kecy. Strašne som bola sklamaná, ale tak vysrala som sa na nich, nech si píšu o mne čo chcú, bolo mi to totálne jedno. Ja som si pekne krásne užívala tú úžasnú atmosféru byť vedľa Niallka.  Hneď potom ako som si všetky komentáre prečítala tak som sa spolu s Christine vybrala na poriadne nákupy.



S Christine sme si nákupy poriadne užili. Musím povedať,  že nakupovanie s Christine je naozaj úžasné. Konečne po dlhom hľadaní s Christine sme objavili také šaty ako som si ja predstavovala. Neboli ani nejako moc drahé tak som si ich kúpila. Christine si tiež kúpila podobné šaty, ale veľmi odlišné šaty ako som mala ja. Obe sme s obchodu odchádzali s nadmierou šťastné. Keď sme sa už pomaličky vracali domov do hlavného stanu chalanov tak sme stretli aj fanúšičky chalanov. Ako som mohla aj čakať tak mi iba s prepáčením nadávali. Keď som ich počula skoro my vybehli slzy z oči. Christine to na mne videla a tak sa ma zastala. Nikdy som nevidela Christine takú rozzúrenú ako bola teraz. Ale zase musím povedať, že má riadnu odvahu sa postaviť niekomu a povedať si svoje. Keď sa s nimi Christine hádala, tak som videla aspoň myslím, že to boli paparazi. Moc som im nevidela do tváre keďže sme spolu s Christine boli obklopené fanúšičkami chalanov. Strhla som Christine, aby sme už odkiaľ konečne vypadli , nemohla som to už počúvať tie všetky kydy čo si o mne povymýšľali. 
„No, konečne sme sa ich zbavili.“ povedala som. 
„Och, tie s prepáčením kravy ma tak naštvali, že to až možné nie je. Ako môžu na teba takéto kraviny hovoriť, keď ťa ani pomaly nepoznajú. Boože poďme radšej už konečne domov.“ 
„Dobrý nápad aj ja už chcem byť doma.“ 
Pomaličky, ale iste, keď sme išli domov sme stretli ďalšie fanúšičky, skoro ma trafil šľak, ale nakoniec to neboli tie zlé ale dobré. Chceli od nás fotky a podpisy. S Christine sme boli veľmi šťastné, ale aj strašne prekvapené. Boli to naozaj veľmi milé dievčatá. Christine aspoň trocha hnev prešiel tak, ako mňa.
„Taak, konečne doma.“ Obe sme povedali naraz. Zasmiali sme sa a hneď sme vyštartovali do našej izby si vyskúšať veci čo sme si kúpili. Zrejme asi niekto nebol doma, keďže sme nikoho nepočuli.

O pol hodinu neskôr:
Pomaličky som sa už začala pripravovať na rande s Niallom. Bola som strašne napätá a nervózna ,ako to všetko dopadne a podobne. Christine mi tiež pomáhala pretože sa na mňa nemohla dívať, aká som nervózna. Však to všetci asi veľmi dobre poznáte. Dala som si rýchlu sprchu a začala som si robiť Make up, a lakovať nechty. Medzi tým ako som sa chystala tak Niall mi poslal smsku.   
„Hi, my little princess. I come to you in 10 minutes. Love you <3.“ 
10 minút? Čože? To nemám šancu stihnúť. Začala som hysterčiť. Christine ma našťastie upokojila. Keby som ju teraz pri sebe nemala, tak tu furt behám do kolečka ako sprostá. Potom, ako ma Christine upokojila, tak som sa rýchlo oblieka, spravila vlasy a trocha nalíčila. Už som konečne bola hotová. Rýchlo som sa pozrela do zrkadla a išla som dole. Počula som z hora ako Niall prišiel. Christine ma predbehla a išla zastaviť Nialla. Ja som tam chvíľku stála a potom som ďalej pokračovala dole schodmi. 


 Niall tam stál ako sexy muž s ružami v ruke. Hodila som sa mu okolo náručia a vlepila som mu pusu. Bola to naša prvá pusa, ale musím uznať, že to bola asi tá najkrajšia pusa akú som kedy dostala. Zobrala som si tie krásne ruže a Niall ma už ťahal do jeho krásneho autíčka Range Rover. Ešte predtým, ako sme nasadli do auta tak mi zaviazal oči. Bolo to veľmi romantické, ale zase na druhú stranu som chcela aj vedieť kde ideme, ale bohužiaľ Niallko mi to nechcel povedať. Tak sme sa iba rozprávali. 
„Tak Mally za chvíľku sme tam.“ povedal Niall. 
„Dobre zlatíčko, ale prosím ťa nech už sme tam lebo fakt som zvedavá kde ma to vlastne berieš.“ 
„Neboj sa už sme tam.“ Niall vystúpil z auta a prišiel ma zobrať. 
Ja som vystúpila a on ma zdvihol do náručia. Za nejakých 10 metrov ma položil na zem. 
„Tak zlatíčko sme tu. Si pripravená? Taak 1,2,3.“ a šatku mi dal dole z očí. 
„Boože môj Niallko to je nádherne. To si všetko robil sám?“ 
„Páči sa ti to? No tak v podstate mi s tým pomáhal Harry.“ 
„Je to nádherné.“ a pobozkala som ho. 
Bol to ten najkrajší piknik, aký som kedy zažila, síce to bol môj prvý piknik, ale aj tak to bolo neuveriteľné. Samé lupene z ruží okolo, jasne, že tam nemohlo aj chýbať vínko a piknikový kôš. Možno pre niekoho sa to bude zdať také nič moc, ale pre mňa to bol ten najkrajší okamih aký som kedy zažila. Boli sme tam asi takú hodinku. Jedli sme, pozerali sme na oblohu, a rozprávali sme o všetkom. Po nejakej hodinke sme išli domov, lebo už bolo veľa hodín a bolo aj celkom chladno. Už bolo asi jedenásť hodín nikto, už nebol hore tak sme sa s Niallom snažili pre cupitať veľmi potichu, aby nás nikto nepočul. Ja keď som už chcela ísť do mojej izby, tak ma Niall chytil a vtlačil ma do jeho izby. Niall sa začal postupne vyzliekať a ja som sa iba na neho pozerala ako blbá. Niall sa iba zasmial a ľahol si do postele. Ja som nevedela čo mám robiť, tak som sa aj ja začala vyzliekať a ľahla som si tiež. Myslela som si, že to bude chcieť, ale nechcel to. Tak som si iba vedľa neho ľahla a v náruči som mu zaspala. Pred tým, ako som zaspala mi Niall zaspieval ešte krátku pesničku a vlepil mi pusu na dobrú noc.

Vopred sa vám ospravedlňuj za všetky výrazy čo som tam použila.

2 komentáre: