piatok 28. decembra 2012

Dream come True part.7




Tak Holky moje tu máte ďalšiu časť mojej poviedky dúfam, že sa vám bude páčiť :) ... prosím komentáriky píšte, aby som vedela či sa mi vôbec oplatí písať ďalšie časti...

Z pohľadu Mallory:  
Keď som počula čo mi hovorila Becky normálne som neverila vlastným ušiam. Zrazu z takej krásnej chvíle sa stane toto. Prečo práve mojej kamoške sa to muselo stať, rozmýšľala som celou  cestou autom, keď sme išli odprevadiť Becky na letisko. Keďže sme už boli na letisku, a Becky to už konečne letelo, išla som sa s ňou pekne krásne rozlúčiť. Rozlúčka netrvala dlho povedala som jej čo som chcela a tak som ostala nakoniec s Niallom. Počkali sme kedy jej odletí lietadlo a frčali sme domov. Po ceste domov ma Niall pozval do Starbucks na kávu. Nemohla som odmietnuť takúto príležitosť tak som súhlasila. Našťastie Nialla tam nikto neobťažoval s podpismi alebo fotkami. Lebo keby hej, tak určite by sa ma pýtali, že kto som a ja by som to asi nedokázala povedať. Bola to proste krásna chvíľa strávená s Niallkom. Smiali sme sa, zabávali, bolo to proste aspoň pre mňa krásne.

Za 20 minút neskôr: 
Prišli sme domov a čo som mohla čakať nikto nebol doma. Myslela som si, že už všetci budú doma, ale nebolo tam ani nohy. Tým všetci som myslela One Direction. Ja som išla do svojej izby a Niall išiel asi do obývačky. Konečne som sa mohla pokojne vybaliť z mojich kufrov, a poobzerať si izbu. Moc sa mi ani nechcelo vybaľovať, tak som sa šľahla na posteľ a pozerala na strop. Zamyslene som myslela nad tým ako to tu vôbec zvládnem sama. Bože môj kde som sa to vôbec dostala, toto sa vôbec ale že vôbec nemalo stať. Bože čo mám robiť mám ísť dole za mojim úžasným Niallom alebo čo mám robiť. Nakoniec som sa išla osprchovať. Po výbornej sprche som išla pozrieť Nialla, že čo robí lebo som nechcela byť sama hore. Ale čo som mohla čakať Niall sa zase niečím napchával, asi to boli čipsy alebo čo. Sadla som si k Niallovi na gauč a pozerali sme spolu na telku. Bolo medzi nami také trápne ticho. Nevedela som ani čo sa ho mám pýtať ani nič. Nakoniec Niall nahodiť tému.
„Tak čo Mally ako sa máš?“ Bola to síce taká suchá téma ale tak téma ako téma.
„ Hhh, diky za opýtanie a dobre a ty?“ 
„ Fajne a čo ako sa ti páči tvoja izba a tak?“
„ Je perfektná to musím uznať, ale škoda, že tu so mnou nie je aj Becky.“
„ To je mi ľúto, že musela odísť, ale tak čo máš tu mňa no nie?“ 
„ Joj, ty trdlo veď hej, ale tak rada by som bola keby tu bola aj Becky vieš ako...“ 
„ Veď jasne, ale tak musíš ísť ďalej a ničoho sa nebáť. Neboj pôjde to po masle možno. Inač aby som nezabudol za chvíľu by sem mal prísť Harry a neviem čo sa stalo Louisovi ale ten tu už mal byť pred 20 minútami.“ 
„ No, bohužiaľ to zatiaľ nejde po masle.“
 Začali mi po líci stekať slzy. Keď sa Niall pozrel ako mi stekajú slzy po líci, tak si sadol bližšie ku mne a utrel mi slzy. Čo by som mala byť ja hlúpa vôbec rada, že som sa len tak náhodne ocitla v dome One Direction tak nie, ja tu radšej budem revať. Našťastie ma to prešlo rýchlo. Niall sa začal so mnou rozprávať, aby mi bolo lepšie a zabudla na to všetko. 
„Hmm, tak Mally mohla by si mi aj o tebe niečo povedať čo ty nato?“ 
„ Niall to myslíš vážne? Tak ako chceš. A čo by si tak rád vedel o mne?“
„ Tak ja neviem odkiaľ si, kde bývaš ale myslím normálne a nie tu, proste mi povedz také základné informácie.“ 
Ja totiž nie som Britka. Som zo Slovenska, čo je malý štát v strednej Európe. Máme tam skvelé hory, ktoré sa volajú Vysoké Tatry, na nich obrovské množstvo zjazdoviek, krásnu prírodu a veľa národných pamiatok.“ pokúšala sa mu aspoň trošku opísať Slovensko. 
„ Waw, tak o tomto štáte som ešte nepočul to sa musím priznať. Tak veľa zjazdoviek? To by sme sa mohli ísť aj niekedy zalyžovať.“ 
„ Ver mi, určite nebudeš ľutovať. A keď sme pri to tak by ste tam mohli ostať aj koncertovať, na Slovensku máte obrovské množstvo fanúšičiek.“
 „ Vážne? Tak to aby som hodil reč s chalanmi a naším manažérom.“ Odvetil zamyslene.
Ďalej sme sa nestihli ani rozprávať lebo niekto zvonil na zvonček. Niall išiel otvoriť. Vo dverách stála nejaká baba. Niall asi nevedel, že kto to je keď, sa na mňa tak nejako zvláštne pozrel. Tak som išla k nemu pozdravila som neznáme dievča. Keďže sa jej Niall nič nepýtal tak som sa jej pýtala ja.
„Ako sa voláš?“ 
„ No, ja sa volám Christine. Prosím ťa som tu správne na tejto adrese?“ podala mi nejaký zvláštny papierik.
„ Hmm, asi áno to si prečo?“ 
„ Lebo by som tu mala bývať.“ Keď toto počul Niall tak mu až zabehlo. Hneď kdesi bežal ani som sa nestihla pozrieť, že kde, ale asi pre mobil. Zatiaľ čo Niall si išiel pre mobil, tak som Christine privítala.  



9 komentárov:

  1. Další pls :) jsem napnutá uplně ak to bude dál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diky Danča ... ďalšia časť nebude tak skoro až na nový rok ... ale sľubujem, že potom budem pridávať stále..

      Odstrániť
  2. katuška moja...vidíš vravela som ti, že ich to baví čítať... určite by si to nemala nechať tak.... :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to si mala pravdu kikušká mojaa :)..neboj sa zaťiaľ to tak nenechám a budem písať :)

      Odstrániť
  3. to som chcela počuť .. :D ale ty aspoň vieš na čom si.. mne ani o.k. nenapíšu .. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aale ničoho sa neboj kikuška ono to časom príde uvidíš ;)

      Odstrániť
  4. kdy bude další? pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť