pondelok 26. novembra 2012

In love with curly boy part.2


Ráno som sa zobudila asi o 8:45 . Ani neviem prečo, ale vždy som bola ranné vtáča.
Zo zamyslenia ma vytrhla ako inak Vicky : „ Už si hore“ pýtala sa  „ áno , jasné už sa mi nedalo spať , a ty si už tiež hore?“ „ jasné , už som väčšinou  zvyknutá vstávať  niečo po 8  “ „áha“ povedala som jej. Bola som strašne hladná a tak som sa rozhodla , že si niečo spravím na raňajky. Lenže keď som otvorila chladničku , zistila som že tam nič nie je. „ prepáč ešte som nič nekúpila“ povedala „ to nevadí, skočím do obchodu niečo kúpiť „ povedala som „ pôjdem s tebou“ vyskočila na mňa „ dobre , tak sa nachystaj“ ..
Našťastie obchod bol len pár blokov od nás , takže sme to nemali ďaleko. Kúpili sme všetko potrebné a vybrali sme sa „domov“ každá ovešaná ako vianočný stromček . Všetko sme  schovali na miesto a v pokoji sa naraňajkovali. Keďže som tu už jeden deň , a škola sa nám začne až o mesiac  a pol , rozhodla som sa že si posvietim na londýnske obchody. Kúpila som si mini šaty, sukňu a  supermanské tričko, ktoré v mojom šatníku nesmie chýbať . Keď som sa vracala späť na internát zadívala som sa do jedného výkladu  s knihami,  kde bola uložená  The Catcher in the Rye ( kto chytá v žite) , z ničoho nič som sa rozplakala, pretože tú knihu mi čítaval môj otecko , kým ešte žil . No nič utrela som si slzy, ale stále som pozerala na tú knihu. Spomínala som na staré dobré časy , kedy som nič nemusela  riešiť . Ešte chvíľu som spomínala , ale potom som zistila , že to nemá cenu , a tak som sa rozhodla, že si skočím kúpiť moje obľúbené škoricové latté do Starbucku. Rýchlo som vyšla z obchodu a rozmýšľala, že si pôjdem vyvetrať hlavu a zastala som pri Greenwich  Parku. Našla som si svoje miesto a sadla si o lavičku ďalej pri  zaľúbeno vyzerajúcom  páriku. Nechcela som ich počúvať ,ale to sa nedalo. Kričali niečo v takomto zmysle :
Ona naňho začala kričať: „Nechaj ma na pokoji Niall, už ťa nikdy nechcem vidieť“
„Ale , ale jaaa..“ začal koktať no ona mu vlepila facku a povedala , že žiadne ale. Rýchlym krokom odišla,  a on sa rozplakal. S otvorenými ústami som sledovala situáciu čo sa diala.   Z ničoho nič si  Niall sadol vedľa mňa a začal mi rozprávať celý príbeh . Nebránila som sa. :D
S Niallom som si veľmi rozumela . Nečakala som ani to , že tak rýchlo vytriezvie s rozchodu a facky, vďaka ktorej mal červené líco ešte  hodinu.
Na internát som prišla tesne po 23:00, kedže Niall bol strašne hladný a musel ísť jedine do Nando’s , nechápem ako môže tak veľa jesť .
Večera v Nando’s vyzerala asi takto:
„ Niall ja vážne nechcem jesť“ „ Prestaň, prosím sprav to pre mňa“ namietal „ No dobre , ale dám si len hranolky“  povedala som mu „ no dobre , tak sa mi to páči“ začal si so mňa robiť srandu , a začal sa smiať tým svojím Horanovským smiechom.
Bol taký zlatý, a išiel ma „odkopnúť“ až k internátu.
„Je to tu pekné“ povedal . „ Najkrajšie“ povedala som a milo sa usmiala
Keď sme sa už nemali o čom rozprávať, chcela som ísť dnu, ale Niall ma potiahol späť a vypýtal si moje číslo. Rýchlo sme si vymenili čísla, rozlúčili sme sa a rozutekali každý svojím smerom.




3 komentáre:

  1. Je fajn, že si k dílu přidala i outfit. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je fajn, že si k dílu přidala i outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jée Ďakujem :D prepáč že som ti dlho neodpisovala
    všimla som si to až teraz :(

    OdpovedaťOdstrániť