sobota 24. novembra 2012

In love with curly boy part.1

 Takže dievčatá tu máte  moju prvú časť .. btw.  69 pozretí .. muhahá .. len tak ďalej .. Tinčú 



„Všetko mám  zbalené mami,  nemusíš sa báť „ posledný krát som objala svoju  mamu , moje dve milované dvojčatá Kate a Siu a utekala dať svoj kufor na pás pre  batožiny. Volám sa Nicole  Sunshine, mám 18 rokov a bývam  tu na Slovensku . Možno sa budete čudovať prečo mám anglické meno a priezvisko . Je to preto, pretože môj otec bol Angličan. Zomrel minulý rok pri autonehode.  Bolo to pre celú rodinu rána pod pás , ale museli sme sa cez to preniesť . Keďže som už dospelá rozhodla som sa, že si pôjdem splniť   svoj sen. Tým snom bolo dostať sa Imperial College London , a taktiež navštíviť Londýn ako taký .
      O 4 hodiny
„Pristávame , prosím pripútajte sa “, povedala stará letuška s otrasne vyzerajúci  blonďavými vlasmi.
Všetko som spravila tak ako chcela a vydala sa spoznať nepoznané. Keď som vyšla z letiska rozhodla som sa že si pôjdem pozrieť internát a dať si poriadnu sprchu. Na prvý pohľad vyzeral byť internát pekný,  až na nevkusný obklad . :D  V tejto chvíľ i mi to bolo vlastne úplne jedno keďže som ledva stála na nohách. Keď som vošla do mojej izby omámila ma vôňa kávy .
„Ahoj , ty určite budeš Nicole, ja som Vicky, teší  ma“ povedala teraz už Vicky a podala mi ruku.
Potriasli sme si rukou a milo sa na seba umievali.
„Ideš ďalej“ spýtala sa Vicky „jasné“, povedala som a rýchlo sa hodila o moju posteľ .
„Odkiaľ si ?“ spýtala sa „ Zo Slovenska , ty?“
„ Ja som z Brightonu“ povedala
„Idem do sprchy, dobre?“ opýtala som sa jej.
„jasné , je tvoja“ povedala a usmiala sa , „ to dievča vyzerá byť veľmi milé“ pomyslela som si.
Zobrala som si potrebné veci a utekala pod sprchu. Umyla som si vlasy so svojím obľúbeným malinovým šampónom a kondicionérom . Rýchlo sa umyla , prezliekla a rozčesala som si vlasy.
„ mňáám to sú maliny“ opýtala sa Vicky , „pravdaže , je to moje najobľúbenejšie ovocie.“
„ Ach bože , aj moje , vyzerá že si budeme rozumieť“ povedala a žmurkla na mňa , jemne som sa usmiala a vybalila sa . Potom som sa rozhodla , že si pôjdem nájsť nové kamarátky a zašla spolu z Vicky ku naším spolubývajúcim. Ani neviem ako a už bol večer , spoznala som dalšie dve nové kamarátky : Becky a Lucy. Boli veľmi vtipné takže sme sa mali o čom rozprávať. :D
Večer som sa dostala do postele asi o 23:15.




2 komentáre: